Lyderiaujanti platforma
Valoración -
Comentarios -
Ha guardado
0
share
Comparte y recibe un descuento
favorite_border
Guardar
a los favoritos

ExtremeWays

Profesionali komanda, kurios branduolį sudaro buvę kariškiai, permes tave iš patogaus kasdieninio gyvenimo, tiesiai į lietuvišką girią. Čia galėsi išmėginti karines arba išgyvenimo misijas.
Karinės (airsoft) misijos, vykdomos su pilna kario ekipuote bei tikrų ginklų, šaudančių plastikinėmis kulkomis, kopijomis. Taip pat naudojami kariniai džipai, granatsvaidis, rankinės granatos, dūminės uždangos, veikia kariška lauko virtuvė. Išgyvenimo misijose su savo bičiuliais ar bendradarbiais patirsite, ką reškia netikėtai atsidurti laukinėje gamtoje. Kokių veiksmų reikia imtis pirmiausia, kaip orientuotis, kuo matintis, ką gerti, kaip gintis nuo šalčio, karščio ar lietaus, įsirengti guolį nakvynei.
Dalyviams yra organizuojami taktiniai mokymai (pratybos), kurių turinys priklauso nuo pasrinktos misijos tikslų. Dalyviai yra mokomi kaip tyliai judėti, maskuotis gamtoje, nepastebėtiems užimti reikiamas pozicijas, neutralizuoti įstvirtinusį priešą ar organizuoti gynybą. Visi veiksmai skirti ne pasišaudymui iš ginklų, o paskirtos užduoties įvykdymui, maksimaliai realybę atitinkančiomis sąlygomis.
Sužinokite apie paslaugų teikėjų akcijas ir naujas paslaugas pirmieji!
Sekite ManoRezervacijas įrašus Facebook, Twitter ir Google Plus!
Información de importancia
  • cancelCancelación de la reserva La reserva se puede cancelar 3 horas antes de que comience
  • credit_cardPago por adelantado No es necesario el pago por adelantado.
  • announcement Otras condiciones Nėra jokių papildomų salygų.

Servicios

ŠRATASVYDIS (AIRSOFTAS)
  • Misija “Paieškos grupė”

    Más detalladamente sobre el servicio
    Dalyviai, naudodamiesi žemėlapiu užsiima paslėptų daiktų paieška. Priešininkų komanda stengiasi pasalomis ar mobilionis grupėmis trikdyti paieškos grupių judėjimą. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Patruliavimas”

    Más detalladamente sobre el servicio
    Dalyviai naudodamiesi kariniu džipu, turi užtikrinti teritorijoje esančių objektų apsaugą. Priešininkų komanda užsiima įvairiomis diversijomis prieš saugomus objektus bei patruliuojančius karius. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Šturmo grupė”

    Más detalladamente sobre el servicio
    Viena pusė įsikuria ir organizuoja konkretaus objekto apsaugą. Objektą privalu išlaikyti neužimtą 1 val.andą. Kita pusė rengia bei vykdo objekto puolimo planą. Objektai keičiami, viso yra 4 skirtingi objektai, todėl šios misijos trukmė gali būti iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Surask vėliavą”

    Más detalladamente sobre el servicio
    Dvi priešininkų grupuotės vienu metu paleidžiamos iš skirtingų vietų. Abiejų pusių kariai slapta veikia nedraugiškoje teritorijoje, todėl negali laisvai judėti iki vėliavos, kadangi gali papulti į trečiosios šalies pasalą. Taip pat ytra svarbu judėti sparčiau už priešininkus, kadangi pirmieji suradę ir paėmę vėliavą tampa žaidimo nugalėtojais. Misijojs trukmė 1-2 valandos. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Teritorijų užėmimas”

    Más detalladamente sobre el servicio
    Viena grupė besinaudodama žemėlapiu juda nustatytu maršrutu, kuriame nustatytose vietose (teritorijose) turi užrišti savo komandos spalvos raiščius (pvz. raudonus) bei išlaikyti juos nenuimtus konkrečioje teritorijoje 30 min. Kita pusė trikdo teritorijos kontroliavimą, stengiasi neleisti užrišti raiščius, esančius raiščius stengiasi nurišti. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Mobili grupė”

    Más detalladamente sobre el servicio
    Su kariniu džipu dalyviai važinėja po teritoriją, iš žemėlapyje nurodytų vietų surinkdami sprogmenų imitacijas. Tikslas: per 1 valandą operatyviai surinkti pavojingus sprogmenis. Priešininkų grupė trikdo transporto bei karių renkančių sprogmenis judėjimą. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Minų laukas”

    Más detalladamente sobre el servicio
    Pastatomos 5 atotampos bei nurodoma teritorija, kurioje jos išdėstytos. Dalyviai turi jas sužymėti raudonomis vėliavėlėmis. Priešininkų komanda trikdo išminavimo darbus vykdančių karių veiklą.
IŠGYVENIMO MOKYKLA
PASIVAŽINĖJIMAS
Comentarios
¡Pruebe los servicios proporcionados y sea el primero en dejar comentarios sobre este proveedor!
Kur randasi ExtremeWays
Kur randasi ExtremeWays

Reservar un servicio

Contactos

Vilniaus apskritis, Vilnius
   Mostrar el número de teléfono
  Enviar un mensaje

Horas laborales

Monday:09:00 - 22:00
Tuesday:09:00 - 22:00
Wednesday:09:00 - 22:00
Thursday:09:00 - 22:00
Friday:09:00 - 22:00
Saturday:09:00 - 22:00
Sunday:09:00 - 22:00

quien utiliza?

¡Inicie sesión con Facebook y descubra cuáles de sus amigos ya han utilizado el servicio!
Conexión con Facebook

Tiene preguntas?

Su nombre*:
Dirección del correo electrónico*:
Pregunta*:
Gracias por su pregunta, en breve nos comunicaremos con usted

Recomendar a un amigo

Su nombre*:
La dirección de su correo electrónico*:
El nombre de su amigo*:
La dirección del correo electrónico de su amigo*:
Nombre*:
Mensaje*:
Su mensaje ha sido enviado

Escoga la fecha y la hora

Reserva el servicio ahora y paga durante la visita