Lyderiaujanti platforma
Rating -
Reviews -
Favorited
0
share
Share and get the discount
favorite_border
Save
to favorites

ExtremeWays

Profesionali komanda, kurios branduolį sudaro buvę kariškiai, permes tave iš patogaus kasdieninio gyvenimo, tiesiai į lietuvišką girią. Čia galėsi išmėginti karines arba išgyvenimo misijas.
Karinės (airsoft) misijos, vykdomos su pilna kario ekipuote bei tikrų ginklų, šaudančių plastikinėmis kulkomis, kopijomis. Taip pat naudojami kariniai džipai, granatsvaidis, rankinės granatos, dūminės uždangos, veikia kariška lauko virtuvė. Išgyvenimo misijose su savo bičiuliais ar bendradarbiais patirsite, ką reškia netikėtai atsidurti laukinėje gamtoje. Kokių veiksmų reikia imtis pirmiausia, kaip orientuotis, kuo matintis, ką gerti, kaip gintis nuo šalčio, karščio ar lietaus, įsirengti guolį nakvynei.
Dalyviams yra organizuojami taktiniai mokymai (pratybos), kurių turinys priklauso nuo pasrinktos misijos tikslų. Dalyviai yra mokomi kaip tyliai judėti, maskuotis gamtoje, nepastebėtiems užimti reikiamas pozicijas, neutralizuoti įstvirtinusį priešą ar organizuoti gynybą. Visi veiksmai skirti ne pasišaudymui iš ginklų, o paskirtos užduoties įvykdymui, maksimaliai realybę atitinkančiomis sąlygomis.
Sužinokite apie paslaugų teikėjų akcijas ir naujas paslaugas pirmieji!
Sekite ManoRezervacijas įrašus Facebook, Twitter ir Google Plus!
Useful Information
  • cancelCancellation Reservation can be only cancelled 3 hours will be remaining beginning.
  • credit_cardPrepayment Advance payment is not necessary.
  • announcement Other conditions Nėra jokių papildomų salygų.

Services

ŠRATASVYDIS (AIRSOFTAS)
  • Misija “Paieškos grupė”

    More details
    Dalyviai, naudodamiesi žemėlapiu užsiima paslėptų daiktų paieška. Priešininkų komanda stengiasi pasalomis ar mobilionis grupėmis trikdyti paieškos grupių judėjimą. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Patruliavimas”

    More details
    Dalyviai naudodamiesi kariniu džipu, turi užtikrinti teritorijoje esančių objektų apsaugą. Priešininkų komanda užsiima įvairiomis diversijomis prieš saugomus objektus bei patruliuojančius karius. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Šturmo grupė”

    More details
    Viena pusė įsikuria ir organizuoja konkretaus objekto apsaugą. Objektą privalu išlaikyti neužimtą 1 val.andą. Kita pusė rengia bei vykdo objekto puolimo planą. Objektai keičiami, viso yra 4 skirtingi objektai, todėl šios misijos trukmė gali būti iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Surask vėliavą”

    More details
    Dvi priešininkų grupuotės vienu metu paleidžiamos iš skirtingų vietų. Abiejų pusių kariai slapta veikia nedraugiškoje teritorijoje, todėl negali laisvai judėti iki vėliavos, kadangi gali papulti į trečiosios šalies pasalą. Taip pat ytra svarbu judėti sparčiau už priešininkus, kadangi pirmieji suradę ir paėmę vėliavą tampa žaidimo nugalėtojais. Misijojs trukmė 1-2 valandos. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Teritorijų užėmimas”

    More details
    Viena grupė besinaudodama žemėlapiu juda nustatytu maršrutu, kuriame nustatytose vietose (teritorijose) turi užrišti savo komandos spalvos raiščius (pvz. raudonus) bei išlaikyti juos nenuimtus konkrečioje teritorijoje 30 min. Kita pusė trikdo teritorijos kontroliavimą, stengiasi neleisti užrišti raiščius, esančius raiščius stengiasi nurišti. Misijos trukmė gali būti nuo 2 iki 4 valandų. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Mobili grupė”

    More details
    Su kariniu džipu dalyviai važinėja po teritoriją, iš žemėlapyje nurodytų vietų surinkdami sprogmenų imitacijas. Tikslas: per 1 valandą operatyviai surinkti pavojingus sprogmenis. Priešininkų grupė trikdo transporto bei karių renkančių sprogmenis judėjimą. Dalyvaujantys gali rinktis, keletą misijų, t.y 1 valandą vykdyti vieną misiją, 2 valandas kitą ir dar 2 valandas skirti kitos misijos užduočių atlikimui. Galima naudoti tik atskirus misijų epizodus ar iš atskirų misijų sukurti astkirą žaidimo scenarijų Jūsų grupei.
  • Misija “Minų laukas”

    More details
    Pastatomos 5 atotampos bei nurodoma teritorija, kurioje jos išdėstytos. Dalyviai turi jas sužymėti raudonomis vėliavėlėmis. Priešininkų komanda trikdo išminavimo darbus vykdančių karių veiklą.
IŠGYVENIMO MOKYKLA
PASIVAŽINĖJIMAS
Reviews
Try our service and be the first ones, who leaves the review about this service provider!
Kur randasi ExtremeWays
Kur randasi ExtremeWays

Book a service

Contacts

Vilniaus apskritis, Vilnius
   Show phone number
  Send message

Business hours

Monday:09:00 - 22:00
Tuesday:09:00 - 22:00
Wednesday:09:00 - 22:00
Thursday:09:00 - 22:00
Friday:09:00 - 22:00
Saturday:09:00 - 22:00
Sunday:09:00 - 22:00

Who uses?

Login with your Facebook account and you will know which of your friends used our services!
Login with Facebook

Do you have any questions?

Your name*:
Email address*:
Question*:
Thanks for your question, we will get in touch with you soon.

Recommend to a friend

Your name*:
Your email*:
Your Friend's Name*:
Your Friend's Email*:
Subject*:
Message*:
Your message was sent

Pick date and time

Reserve service now and pay during your visit.